Indlæser...

Nyheder september 2019

Tea Krestine Johansen
af Tea Krestine Johansen 02/10/2019

Få et overblik over nye funktioner, transportører og services i Shipmondo i september 2019.

Nyheder september 2019

På denne side

Der sker hele tiden nye ting på Shipmondo, og vi prøver hele tiden at gøre din fragt- og ordrehåndtering så nem som mulig, så du har bedre tid til at vækste din virksomhed.

I september kan vi både præsentere nye transportører, services og features i Shipmondo.

Returportal til udlandet

Returportalen gør det nemt for dine kunder selv at hente retursedler, bestille returfragt og hente pakkelabels. Du kan nu også oprette en returportal til dine udenlandske kunder og vælge, hvilket sprog og valuta, som du ønsker på din returportal.

Returportalen understøtter nu dansk, tysk, engelsk, norsk og svensk som sprog og følgende valutaer: DKK, EUR, GBP, SEK og NOK.

Du bestemmer selv, hvilken transportør dine kunder skal sende retur med, og hvad prisen skal være. Har du din egen fragtaftale, så kan du endda tilknytte den til din returportal.

Se en demo af en svensk returportal.

Se, hvilke transportører der understøtter hvilke lande.

Hvis du ikke allerede har en returportal på din webshop, så kan du se, hvordan du med ganske få klik og informationer kan oprette en her. Det er gratis.

Ny transportør: Deutsche Post

Vi er glade for at kunne præsentere endnu en transportør - Deutsche Post.

Vi understøtter nu Deutsche Post Packet Tracked på egen fragtaftale, og det betyder, at du kan sende pakker med Track&Trace og holde dine kunder opdateret fra indlevering til udlevering i 57 lande i hele verden med Deutsche Post

Har du allerede en fragtaftale med Deutsche Post om Packet Tracked, så kan du sende os en e-mail på kundeservice@shipmondo.com, så aktiverer vi den på din Shipmondo-konto.

Hvis du ikke har en fragtaftale med Deutsche Post og ønsker det, så skal du kontakte Deutsche Post’ salgsafdeling på mail.nordics@deutschepost.com for at høre nærmere.

Læs mere om Deutsche Post Packet Tracked her.

Udvidet samarbejde: DHL Parcel

Vi har udvidet vores samarbejde med DHL, så vi nu også understøtter DHL Parcel. Det betyder, at du nu kan sende pakker til Tyskland, Europa og resten af verden med DHL Parcel. Du kan opnå en super leveringsservice med udbringning om aftenen og lørdage.

Har du allerede en fragtaftale med DHL Parcel, så kan du sende os en e-mail på kundeservice@shipmondo.com, så aktiverer vi den på din Shipmondo-konto.

Har du ikke en fragtaftale med DHL Parcel og ønsker det, så skal du kontakte DHL Parcel’ salgsafdeling for at høre nærmere.

Læs mere om DHL Parcel her.

Ny feature, hvis du bruger ordrehåndtering

Nu kan du nemt og hurtigt læse den seneste status på din ordre ved blot at holde cursoren over den pågældende ordre under Ordrehåndtering > Ordre.

Ny menustruktur

Nu kan du selv vælge hvilken menu, du ønsker på din Shipmondo-konto. Vi har samtidigt gjort det endnu nemmere at finde rundt på Shipmondo, f.eks. så finder du nu alt, der vedrører dine forsendelser under menupunktet Forsendelser.

Du kan se de nye ændringer på din Shipmondo-konto i dag, og vælge menu under dit firmanavn øverst til højre.

Send din første pakke på under 5 minutter

Opret en gratis konto og du er i gang

Opret gratis konto

Seneste indlæg

Mind dine kunder om at hente deres pakker
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Mind dine kunder om at hente deres pakker

Send en personlig besked til dine kunder om påmindelse af afhentning af pakker for at yde god kundeservice og undgå efteropkrævning fra returfragt.

10/06/2024
Nyheder
Nyheder maj 2024
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Nyheder maj 2024

Send pakker med Asendia, gå et spadestik dybere i dine ordredata og få indblik i sidste års e-handelstrends.

03/06/2024
Nyheder
PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer

Pr. 1. juni har PostNord opsagt fragtaftaler med palle og stykgods produkter. Her får du de allerbedste alternativer.

31/05/2024
Nyheder