Samarbejdspartnere

Shipmondo samarbejder med en række professionelle it- og konsulenthuse, der har forskellige ekspertiseområder.

Søger du rådgivning til optimering af din fragthåndtering eller har du brug for hjælp til at integrere Shipmondo med dit shopsystem/økonomisystem, så kontakt en af vores partnere herunder.

Danhost
Danhost

Danhost Webshop er under konstant udvikling, med løbende opdateringer og nye features. Foruden et brugervenligt shopsystem, får du store fordele blandt vores samarbejdspartnere.

Vi har præinstalleret Shipmondo i alle vores webshops, hvilket betyder, at du med vores løsning automatisk får adgang til et væld af forsendelsesmuligheder helt fra starten


Platforme

ErhvervsHjemmesider.dk
ErhvervsHjemmesider.dk

Hos ErhvervsHjemmesider.dk ApS er vi eksperter i WordPress og WooCommerce.

Shipmondo er hos os det oplagte valg, når det kommer til opsætning af fragt. Vi kan hjælpe med råd og vejledning omkring de muligheder, der er i Shipmondo’s WordPress plugin, samt opsætning af integration mellem de to platforme.

SiteTech Webudvikling
SiteTech Webudvikling

SiteTech Webudvikling er et udviklingshus på Fyn, der er specialiseret i PHP baserede webløsninger.

SiteTech Webudvikling tilbyder at udvikle integrationen mellem dit websystem og Shipmondo. Har du derfor særlige behov, så er det SiteTech Webudvikling, som du skal have fat i.


Platforme

AWORK Webbureau
AWORK Webbureau

AWORK Webbureau hjælper både små og større virksomheder med webshop-løsninger. Vi udvikler primært i Magento, WooCommerce og PHP. AWORK har flere års erfaring indenfor online markedsføring og er en god sparringspartner, når man vil ramme sin målgruppe via en webshop. AWORKs primære fokus er at løsningerne giver omsætning til kunderne.


Platforme

Kong Gulerod Reklamebureau
Kong Gulerod Reklamebureau

Hos Kong Gulerod Reklamebureau, har vi, i Tea Commerce til Umbraco, udviklet vores egen webshop platform; ScepterCommerce. Platformen er bl.a. integreret med Shipmondo, som er med til at sikre en effektiv ordrebehandling.

ScepterCommerce er på den måde både relevant for små, mellemstore og store webshops.

Eagle Media
Eagle Media

Eagle Media er et Webbureau beliggende i Aalborg som er eksperter i webshop løsninger og special programmering.

Vi tilbyder hjælp til opsætning af Shipmondo standard integrationer på din webshop eller vi kan lave en integrationen specielt til din webløsning afhængig af dit behov.

Inventio.IT
Inventio.IT

Inventio.IT A/S er blandt de førende leverandører af IT-løsninger og blandt Danmarks største forhandler af økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV.

Vi driver bl.a. SaaS platformen C5online.nu og NAVonline.nu, hvor vi tilbyder vores kunder produktet SMARTforsendelse, der er en integreret løsning til Shipmondo’s fragtplatform.

Navi Partner
Navi Partner

NaviPartner leverer forretningsløsninger til detail- og e-handel. Et af vores kendte løsninger er NP Retail, der er en integreret POS baseret på Dynamics NAV.

I NP Retail har vi integreret til Shipmondo, hvilket betyder, at der fra NP Retail let og effektiv kan oprettes forsendelser mellem butikkerne og håndtere webordrer.

Skanderby
Skanderby

Skanderby er specialister i Microsoft Dynamics NAV. Vi hjælper med din IT-løsning, uanset om det drejer sig om implementering, vedligeholdelse, konvertering eller support.

Har du brug for at integrere Shipmondo med dit økonomisystem, så står vi klar til at hjælpe med at rådgive og varetage implementeringen af løsningen for dig.

Embrace-it
Embrace-it

Embrace-it har lang erfaring med detailhandelløsninger i Microsoft Dynamics NAV, og du får med os en dedikeret seniorkonsulent til dit projekt. Vi tilbyder dig altid en fast pris for dit projekt.

Embrace-it bistår med integration, implementering og rådgivning, når din virksomhed skal opsætte Shipmondo i jeres ERP-system og Magento webshops.

Indexed Webbureau
Indexed Webbureau

Indexed Webbureau kan hjælpe jeres virksomhed med opsætning af Shipmondo på PrestaShop og WooCommerce. Hvis disse ikke benyttes kan vi hjælpe med egen integration via Shipmondo's API.

Indexed er leverandør inden for SaaS løsninger, hvor eksisterende platforme ikke slår til. Vi tilbyder også hjemmesider og webshops.

Løverne
Løverne

Løverne er et digitalt bureau, som specialiserer sig i udvikling af webshops og hjemmesider samt det at skabe digital vækst.

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra en standard opsætning af Shipmondo til en skræddersyet løsning heri, som virker 100% med din shop og netop dine mål.


Platforme

Grafikr
Grafikr

Grafikr er et webbureau i Randers, som er certificerde eksperter i Shopify. De har sin egen kontaktperson hos Shopify, hvilket betyder, at de altid sidder inde med den nyeste viden og kan hjælpe dig med opsætning af Shipmondo.

Webbureauet kan både lave standard løsninger, men også skræddersyede og unikke løsninger.


Platforme

Er du et konsulent-/udviklingshus, der arbejder med e-handel?

Bliv Shipmondo Partner

Contact us

Need any help?

If you have any questions or need any help, please don't hesitate to contact us.

Send us an e-mail

kundeservice@shipmondo.com

Give us a call

+45 70 400 407