Samarbejdspartnere

Shipmondo samarbejder med en række professionelle it- og konsulenthuse, der har forskellige ekspertiseområder.

Søger du rådgivning til optimering af din fragthåndtering eller har du brug for hjælp til at integrere Shipmondo med dit shopsystem/økonomisystem, så kontakt en af vores partnere herunder.

aveo.dk
Aveo web&marketing

Hos Aveo er vi eksperter i WordPress og WooCommerce.

Shipmondo er hos os det oplagte valg, når det kommer til opsætning af fragt. Vi kan hjælpe med råd og vejledning omkring de muligheder, der er i Shipmondo’s WordPress plugin, samt opsætning af integration mellem de to platforme.

AWORK Webbureau
AWORK Webbureau

Vi hjælper både små og større virksomheder med webshop-løsninger. Vi udvikler WordPress- og WooCommerce-løsninger og har gjort det siden 2012. AWORK har flere års erfaring inden for online markedsføring og er en god sparringspartner, når man vil ramme sin målgruppe via en webshop eller hjemmeside. Med flere priser vundet for vores arbejde, har vi opnået anerkendelse for de resultater vi skaber for vores kunder.

Kong Gulerod Reklamebureau
Kong Gulerod Reklamebureau

Hos Kong Gulerod Reklamebureau, har vi, i Tea Commerce til Umbraco, udviklet vores egen webshop platform; ScepterCommerce. Platformen er bl.a. integreret med Shipmondo, som er med til at sikre en effektiv ordrebehandling.

ScepterCommerce er på den måde både relevant for små, mellemstore og store webshops.

Eagle Media
Eagle Media

Eagle Media er et Webbureau beliggende i Aalborg som er eksperter i webshop løsninger og special programmering.

Vi tilbyder hjælp til opsætning af Shipmondo standard integrationer på din webshop eller vi kan lave en integrationen specielt til din webløsning afhængig af dit behov.

Inventio.IT
Inventio.IT

Inventio.IT A/S er blandt de førende leverandører af IT-løsninger og blandt Danmarks største forhandler af økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV.

Vi driver bl.a. SaaS platformen C5online.nu og NAVonline.nu, hvor vi tilbyder vores kunder produktet SMARTforsendelse, der er en integreret løsning til Shipmondo’s fragtplatform.

Navi Partner
Navi Partner

NaviPartner leverer forretningsløsninger til detail- og e-handel. Et af vores kendte løsninger er NP Retail, der er en integreret POS baseret på Dynamics NAV.

I NP Retail har vi integreret til Shipmondo, hvilket betyder, at der fra NP Retail let og effektiv kan oprettes forsendelser mellem butikkerne og håndtere webordrer.

Skanderby
Skanderby

Skanderby er specialister i Microsoft Dynamics NAV. Vi hjælper med din IT-løsning, uanset om det drejer sig om implementering, vedligeholdelse, konvertering eller support.

Har du brug for at integrere Shipmondo med dit økonomisystem, så står vi klar til at hjælpe med at rådgive og varetage implementeringen af løsningen for dig.

BDL
BDL

BDL er et ERP-konsulenthus, der arbejder med udvikling og implementering af bl.a. Dynamics NAV og Business Central.

BDL lægger der stor vægt på forskellighed og har dygtige konsulenter indenfor flere brancher og forretningsområder.

Indexed Webbureau
Indexed Webbureau

Indexed Webbureau kan hjælpe jeres virksomhed med opsætning af Shipmondo på PrestaShop og WooCommerce. Hvis disse ikke benyttes kan vi hjælpe med egen integration via Shipmondo's API.

Indexed er leverandør inden for SaaS løsninger, hvor eksisterende platforme ikke slår til. Vi tilbyder også hjemmesider og webshops.

Grafikr
Grafikr

Grafikr er et webbureau i Randers, som er certificerde eksperter i Shopify. De har sin egen kontaktperson hos Shopify, hvilket betyder, at de altid sidder inde med den nyeste viden og kan hjælpe dig med opsætning af Shipmondo.

Webbureauet kan både lave standard løsninger, men også skræddersyede og unikke løsninger.


Platforme

Trolle Reklame
Trolle Reklame

Skal du have hjælp til integrering af Shipmondo til din webshop i WooCommerce? Så kan vi i Trolle Reklame hjælpe dig med dette – gratis!

Vi har opsat over 150 webshops med Shipmondo i de sidste mange år.

Derudover tilbyder vi også design af webshops samt rådgivning og sparring indenfor online markedsføring – for mindre virksomheder og iværksættere.


Platforme

RelateIT
RelateIT

RelateIT er en af landets største partnere inden for Dynamics 365 Business Central og NAV. Men vi er meget mere end det. Hos RelateIT handler det om relationer. Til hinanden og til vores kunder og samarbejdspartnere.

For at gøre fragthåndtering lettere for dig, har vi udviklet en extension til Shipmondo, der integrerer din Dynamics 365 Business Central med Shipmondos fragtportal. Det fortæller vi gerne mere om.

Grafikr
Expert Design

Hos Expert Design tilbyder vi en budgetvenlig hjemmeside.

Vi opsætter, vejleder og integrerer Shipmondo i alle vores webshops, så du kommer godt fra start af. Hos Expert Design behøver du kun at bruge tid på det du er bedst til, alt andet står vi for. Vi fokuserer på at skabe succes for virksomheder i Danmark på en budgetvenlig måde.

WEBNØRD
WEBNØRD

WEBNØRD er et webbureau med +17 års erfaring. Hos WEBNØRD holder de kunderne i hånden hele vejen, uanset om opgaven er en simpel Shipmondo opsætning eller en helt ny webshop.

WEBNØRD har stor erfaring med implementering af Shipmondo og hjælpe virksomheder med at komme igang med fragt- og ordrehåndtering.

Kammalou
Kammalou

Kammalou er din foretrukne partner for at kunne skabe fuld værdi af din Magento e-handels platform. Kammalou har implementeret globale B2B og B2C Magento løsninger de sidste +12 år. Kammalous 4 kerneværdier er: Transparens, Alignment, Eksekvering & Indbygget kvalitet.

Med Kammalou som din foretrukne Magento partner, vil vi sammen, trygt og tillidsfuldt, vækste din e-handels forretning.


Platforme

NicolaiTeglskov
NicolaiTeglskov.dk

NicolaiTeglskov.dk er specialiseret i Online Marketing for webshops. Nicolai har drevet flere webshops, og ved hvor vigtig en optimal logistikløsning er. Han sørger for, at din webshop og logistik “snakker sammen” ved at automatisere processer, som letter din ordrehåndtering i hverdagen. Nicolai kan også hjælpe med opsætning af printere, stregkodescannere osv.


Platforme

ittp
ITTP

Det startede i 1998, og siden da har ITTP stået for at udvikle unikke webløsninger til mange forskellige typer virksomheder. Vi består af et lille, men effektivt team, der tilbyder konkurrencedygtige priser på vores mange forskellige webløsninger. Vi beskæftiger os primært med løsning i WooCommerce, men vi har også mange års erfaring med Magento.

beta design
BETA Design & Udvikling

BETA Design & Udvikling er et fullservice design-, web- og marketingbureau, der hjælper passionerede brands til online synlighed og vækst. BETAs slogan er ”100% digital love”, netop fordi de skræddersyr webshops med kærlighed til både funktionalitet og godt design. Teamet vejleder virksomheder i online salg, herunder hvordan Shipmondo er en fordelagtig løsning til fragt.

Er du et konsulent-/udviklingshus, der arbejder med e-handel?

Bliv Shipmondo Partner

Contact us

Need any help?

If you have any questions or need any help, please don't hesitate to contact us.

Send us an e-mail

support@shipmondo.com

Give us a call

+45 70 400 407