Indlæser...

Send med DB Schenker i Sverige

Maria Vestergaard
af Maria Vestergaard 10/10/2022

Book forsendelser i Sverige med DB Schenker gennem Shipmondo. Brug din egen fragtaftale allerede i dag.

Send med DB Schenker i Sverige

På denne side

Tidligere på året kunne vi fortælle om vores nye samarbejde med DB Schenker Danmark. Nu har vi været så heldige og fået Sverige med ombord, så det nu er muligt at booke forsendelser med DB Schenker i Sverige gennem Shipmondo med din egen fragtaftale.

Book fragt med DB Schenker Sverige

Skal du sende pakker indenrigs i Sverige, kan du med fordel bruge DB Schenker og Shipmondo. Så snart du har din egen fragtaftale med transportøren, kan du få den aktiveret på din konto og begynde at booke forsendelser. Gennem Shipmondo er det muligt at booke tre indlandsprodukter: almindelig pakke (Parcel), pakke med hjemmelevering og kvittering, der leveres om aftenen (Parcel Hem Kväll med Kvittens) og pakke til pakkeshop (Parcel Ombud).

Pakkelabel DB Schenker

Shipmondo og DB Schenker Sverige

Du får en erfaren transportør, når du bruger DB Schenker. De har over 2.100 lokationer på globalt plan og forbinder mere end 40 europæiske lande. Når du bruger Shipmondo, kan du få opsat din egen fragtaftale med DB Schenker Sverige og sende pakker indenrigs i Sverige. Har du brug for at sende pakker i Danmark med DB Schenker, så kan du også gøre det, når du har din egen fragtaftale med transportøren. Læs mere om DB Schenker Danmark.

Har du en WooCommerce- eller Shopify-shop? Så kan du bruge vores fragtmodul og lade dine kunder vælge et valgfrit DB Schenker pickup point. Se eksempel på Shipmondo Fragtmodul på en WooCommerce-shop her:

DB Schenker pakkeshops

Når du har en Shipmondo-konto og en fragtaftale med DB Schenker Sverige, er det eneste, du skal gøre, at anmode om opsætning af din aftale på din Shipmondo-konto. Så vil vores fragtafdeling stå for opsætningen og informere dig, når den er klar til brug. Har du ikke en fragtaftale med DB Schenker Sverige, skal du kontakte dem direkte og bede om en erhvervsaftale.

Saml din fragt i ét system

På din Shipmondo-konto kan du også få opsat andre fragtaftaler med transportører og samle alt fragtbooking i ét system og spare tid på din fragthåndtering. Du kan også gøre brug af vores fragtaftaler med populære transportører. Du kan se alle de transportører, du kan bruge gennem Shipmondo lige her.

Send din første pakke på under 5 minutter

Opret en gratis konto og du er i gang

Opret gratis konto

Seneste indlæg

Mind dine kunder om at hente deres pakker
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Mind dine kunder om at hente deres pakker

Send en personlig besked til dine kunder om påmindelse af afhentning af pakker for at yde god kundeservice og undgå efteropkrævning fra returfragt.

10/06/2024
Nyheder
Nyheder maj 2024
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Nyheder maj 2024

Send pakker med Asendia, gå et spadestik dybere i dine ordredata og få indblik i sidste års e-handelstrends.

03/06/2024
Nyheder
PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer

Pr. 1. juni har PostNord opsagt fragtaftaler med palle og stykgods produkter. Her får du de allerbedste alternativer.

31/05/2024
Nyheder