Indlæser...

Sådan bruger Myselfie Shipmondo

Tea Krestine Johansen
af Tea Krestine Johansen 13/01/2020

Myselfie er en startup-virksomhed kendt fra Løvens Hule. De bruger Shipmondo til deres mange forsendelser, og du får her indblik i deres setup.

På denne side

En myselfie er et selfie-kamera, der også kaldes en photobooth. Man kan leje en myselfie til fester, begivenheder og andre arrangementer og forevige festen med sjove og anderledes billeder. Myselfien bliver sendt i en pakken til modtageren, og heri kan modtageren også finde sjove rekvisitter som et krøllet overskæg eller smarte briller. Når festen er slut skal myselfien dagen efter returneres i samme emballage. Vedlagt er en returlabel, som kunden skal klistre på pakken, inden den indleveres i den nærmeste pakkeshop.

Fra Shopify til Shipmondo

Du kan bestille en myselfie på deres hjemmeside. Denne hjemmeside er bygget på webshop-platformen Shopify. Med Shipmondo’s gratis integration til Shopify kan Myselfie automatisk importere alle deres ordrer til deres Shipmondo-konto.

Shipmondo tilbyder en række gratis integrationsmuligheder for en række webshop-platforme. Se dem alle her.

En tilpasset løsning

Når en myselfie bliver bestilt skal den typisk først bruges om flere måneder. Det betyder, at myselfien ikke skal afsendes med det samme.

Myselfie har med udgangspunkt i vores offentlige API lavet en tilpasset løsning, således at den dato som myselfien er bestilt er styrende for, hvornår deres pakkelabels bliver dannet.

Med Shipmondo sender Myselfie til hele Danmark og udlandet.

Express forsendelser

Når en kunde henvender sig i sidste øjeblik, så laver teamet en express forsendelse gennem de frit tilgængelige fragtaftaler i Shipmondo, så kunden modtager sin myselfie inden festdagen.

Med en gratis Shipmondo-konto får du adgang til alle vores fragtaftaler med transportører, som man frit kan benytte fra dag 1. Du kan oprette en gratis konto her.

Egne fragtaftaler

Myselfie har forhandlet deres egne aftaler med transportører, og de har samlet dem alle i Shipmondo, så de nemt kan bestille fragt på tværs af transportører og produkter i ét system. Har du også dine egne aftaler, så kan du skrive til os på kundeservice@shipmondo.com, så sætter vi dem op for dig.

Læs mere om Myselfie’s iværksætterrejse

Læs hele Myselfie’s historie om deres udvikling fra at håndtere deres ordrer hjemme i stuen til et professionelt logistikflow her.

Læs også hvordan Party in a Box bruger Shipmondo.

Send din første pakke på under 5 minutter

Opret en gratis konto og du er i gang

Opret gratis konto

Seneste indlæg

Mind dine kunder om at hente deres pakker
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Mind dine kunder om at hente deres pakker

Send en personlig besked til dine kunder om påmindelse af afhentning af pakker for at yde god kundeservice og undgå efteropkrævning fra returfragt.

10/06/2024
Nyheder
Nyheder maj 2024
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Nyheder maj 2024

Send pakker med Asendia, gå et spadestik dybere i dine ordredata og få indblik i sidste års e-handelstrends.

03/06/2024
Nyheder
PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer

Pr. 1. juni har PostNord opsagt fragtaftaler med palle og stykgods produkter. Her får du de allerbedste alternativer.

31/05/2024
Nyheder