Indlæser...

Nyheder maj 2022

Maria Vestergaard
af Maria Vestergaard 29/05/2022

Maj måned har været en vild måned. Der har været fuld fart på udviklingen og samarbejder, og vi har været til stor fest. Læs mere om det her.

På denne side

Vi går hastigt mod den danske sommer og lunere temperaturer, mens vi kigger tilbage på den sidste forårsmåned og alt, hvad den har bragt med sig.

Vi har budt velkommen til en ny transportør, udviklet en ny ordreintegration og samarbejdet med en ny samarbejdspartner om endnu en integration. Og så har temperaturerne i den grad også været høje blandt Shipmondo-teamet, da vi har været i København og fejre dansk e-handel!

Fortnox ny integration

Ny ordreintegration: Fortnox

Velkommen til det svenske regnskabsprogram Fortnox! Bruger du Fortnox som din forretningsplatform, så kan du nu få automatiseret din fragthåndtering med en integration til Shipmondo.

Dine ordreinformationer vil automatisk blive overført til din Shipmondo-konto, hvor de vil ligge klar som præudfyldte pakkelabels. På den måde kan du med få klik klargøre dine forsendelser og printe pakkelabels automatisk. Du vælger selv, om du vil oprette dine forsendelser til én ordre ad gangen eller til alle ordrer på én gang.

Læs mere om, hvordan du opsætter din Fortnox-integration.

one.com integration

Ny ordreintegration: one.com

Vi kunne i månedens løb også præsentere et nyt samarbejde med platformen one.com, som netop har udviklet en integration til Shipmondo. Driver du forretning i enten Danmark, Norge, Sverige eller Belgien, har du nu gode muligheder for at få automatiseret din fragthåndtering ved at forbinde din one.com webshop med Shipmondo.

Med en integration til Shipmondo, vil dine forsendelsesoplysninger blive importeret til din konto, så du kan gå i gang med at booke fragt, tracke dine forsendelse, sende personlige beskeder til dine kunder, oprette en personlig returportal og gøre det nemt for dine kunder at returnere hos dig og meget mere.

Team-billeder e-handelsprisen 2022

Shipmondo i top tre til to e-handelspriser

Det har været svært ikke at være (ekstra) glad i maj måned i Shipmondo. I midten af måneden var vi inviteret til København til Dansk Erhverv Digital Handel’s store e-handelsfest, der hylder alle e-handlere i det danske erhvervsliv.

Det var en stor fest med 3-retters menu, underholdning, prisuddeling og sidst på aftenen spillede en DJ op til dans. Men for Shipmondo-teamet var det en ekstra god fest, for vi blev nemlige vindere af to tredjepladser i kategorierne: Bedste B2B-virksomhed med online omsætning under 200 mio. kr. og Bedste e-handelsværktøj! Dét er vi mega glade og stolte over.

TAK til alle vores søde kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores mega seje team!

Har du lyst til at se flere billeder fra aftenen, så hop over på vores Instagram, hvor du kan se en video af festlighederne 🎉

Læs meget mere om aftenen lige her.

Send din første pakke på under 5 minutter

Opret en gratis konto og du er i gang

Opret gratis konto

Seneste indlæg

Mind dine kunder om at hente deres pakker
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Mind dine kunder om at hente deres pakker

Send en personlig besked til dine kunder om påmindelse af afhentning af pakker for at yde god kundeservice og undgå efteropkrævning fra returfragt.

10/06/2024
Nyheder
Nyheder maj 2024
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Nyheder maj 2024

Send pakker med Asendia, gå et spadestik dybere i dine ordredata og få indblik i sidste års e-handelstrends.

03/06/2024
Nyheder
PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer

Pr. 1. juni har PostNord opsagt fragtaftaler med palle og stykgods produkter. Her får du de allerbedste alternativer.

31/05/2024
Nyheder