Indlæser...

Nyheder juli 2022

Tea Krestine Johansen
af Tea Krestine Johansen 04/08/2022

Her får du et overblik over Shipmondos aktiviteter i juli.

På denne side

Sommeren er næsten forbi, og selvom måneden har været præget af sommerferie for de fleste virksomheder, så skal tandhjulene stadig køre rundt - det gælder også hos os. Vi har blandt andet lavet en labelguide, fremhævet vores filtreringsværktøj, aktiveret muligheden for, at du kan støtte julemærkehjemmene gennem PostNord, og så har Shopify App Store udvalgt Shipmondo til deres spotlys i juli (wuhu!).

Filtrering: Afhentningsordrer

Tilbyder du click and collect som leveringsmetode, så kan du nemt adskille de ordrer, der skal sendes, med dem, som skal afhentes hos dig. Det kan du gøre for at skabe bedre overblik over, hvilke ordrer, der endnu ikke er afhentet eller har ligget i lang tid, så du kan kontakte kunden.

Du kan oprette lister med ét eller flere filtre som ordrestatus, leveringsmetoder, modtagerlande mm. Kombiner også filtrene og gem dine lister.

Hvis du vil udvide dine lister, kan du også det med rækker og kolonner. Filtrering er et værktøj, du kan bruge gratis som bruger på Shipmondo, så du kan arbejde endnu smartere.

Vil du gerne vide mere om dine filteringsmuligheder, så tryk på knappen forneden og læs mere.

Julemærker postnord i Shipmondo

Støt julemærkehjemmene med PostNord

Du kan nu igen i år støtte de danske julemærkehjem, når du sender pakker gennem din PostNord aftale i Shipmondo. Det kan du helt enkelt gøre ved at tilvælge julemærket på dine pakkelabels, når du opretter labels eller på din skabelon.

På den måde kan du vise din støtte til børn, der har det svært, når du sender pakker med PostNord. Læs mere om, hvordan du kan tilvælge det i Shipmondo herunder.

Fragt til Shopify

Shipmondo i Spotlight på Shopify

I juli har Shipmondo optrådt i Shopify App Stores spotlys. Det er fordi Shopify har vurderet, at Shipmondo bør anerkendes for appens succes på Shopify - både som integration og for vores kundesupport. Det er vi især glade for fordi, Shipmondo og Shopify kombinationen er en sikker og effektiv løsning.

Bruger du Shopify som webshop-system, så er det er nemt at integrere din butik med Shipmondo og automatisere din ordrehåndtering og fragtstyring. Ordrerne overføres automatisk fra Shopify til Shipmondo, hvor du med et par klik, kan håndtere dine ordrer i bulk, plukke dine ordrer effektivt og udskrive pakkelabels. Og du kan ovenikøbet vise servicepunkter direkte i dit Shopify checkout.

Læs mere om Shopify integrationen på Shipmondo.

Fragt til Shopify

Labelguide: Sæt din pakkelabel på korrekt

Når du skal sende en ordre afsted, kan det være lidt af en jungle at finde rundt i de forskellige krav, der er, om pakkelabels, printere, papir, mål, pakkekrav, emballage osv. Vi har derfor lavet en labelguide med billedeksempler til dig.

En label til en pakke indeholder unik information om, hvor pakken kommer fra, og hvor den skal hen. Pakkelabels indeholder typisk en stregkode, transportørlogo og forsendelsesoplysninger. Når du sender pakker, er det vigtigt, at du placerer din pakkelabel korrekt, så transportøren har mulighed for at læse modtageroplysningerne og kan levere din pakke det rette sted. Transportøren skal også nemt kunne scanne dine labels.

Er du i tvivl om, hvordan du placerer din pakkelabel rigtigt og andre krav til labels, så transportøren kan levere din pakke til rette modtager, kan du læse mere i vores labelguide. Det kan spare dig for unødvendige gebyrer.

Send din første pakke på under 5 minutter

Opret en gratis konto og du er i gang

Opret gratis konto

Seneste indlæg

Mind dine kunder om at hente deres pakker
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Mind dine kunder om at hente deres pakker

Send en personlig besked til dine kunder om påmindelse af afhentning af pakker for at yde god kundeservice og undgå efteropkrævning fra returfragt.

10/06/2024
Nyheder
Nyheder maj 2024
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


Nyheder maj 2024

Send pakker med Asendia, gå et spadestik dybere i dine ordredata og få indblik i sidste års e-handelstrends.

03/06/2024
Nyheder
PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer
Rafia Ghattas

Rafia Ghattas


PostNord lukker for paller og stykgods: Her er dine alternativer

Pr. 1. juni har PostNord opsagt fragtaftaler med palle og stykgods produkter. Her får du de allerbedste alternativer.

31/05/2024
Nyheder